Click!

Pune pret pe viata. Traficanti.ro

duminică, 9 septembrie 2012

Tot ce trebuie sa faci pentru a putea spune ca ai cu adevarat un blog - Partea III - Informatii despre panoul de control,pluginuri si teme in WordPress

Salut!

Acum va voi prezenta comenzile din panoul de control.Deci intram pe site si scriem asa nume site/wp-admin iar acum puneti ID si parola in caz ca nu sunt puse.Ar trebui as arate cam asa.












Bine!Acum va voi arata ce plugin este 100% necesar.Fara el nu faceti treaba.Intram pe http://www.wordpress.org si mergeti sus la Plugins iar acum cautati dupa cuvantul "All in one seo pack",apoi dam click pe primul rezultat si apoi pe Download.Ar trebui sa aveti o arhiva.Acum intram pe panoul de control.Mergem cu mouse-ul pe Plugins apoi Add New iar apoi Upload.Ca mai jos.















Acum da-ti click pe Choose File,alegeti arhiva pe care tocmai ati descarcat-o iar apoi click pe Install Now.Iar acum dam click pe Activate plugin.







Bine acum dam click pe Edit.Acum putem vedea cateva optiuni iar daca stiti programare (PHP cred) se poate edita.Bine deci pluginul este activ.

Acum vorbim despre cum postam.Undeva sus ,in bara neagra o sa vedem + New.Acolo dam efectiv un click si ne duce la pagina unde putem posta ceva.Ok.Urmariti schema de mai jos pentru a vedea ce trebuie completat.















Asta e ce trebuie sa faceti de baza.Acum voi vedeti ca mai e ceva jos All in One SEO Pack.Acum va voi arata ce trebuie sa puneti acolo.E util plugin-ul pentru a aparea mai usor la motoarele ce cautare.Deci vom face acest tutorial odata cu cel seo.In viitor vom explica mai detaliat despre seo daca voi ne sugerati pe rubrica de comentarii :) .











La teme e lafel ca la pluginuri doar ca intram pe site la sectiunea Themes.Mergem la Apparance apoi Themes si mergem la Install themes.Mergem la upload si facem ca la pluginuri iar apoi apasam Activate themes.Acum tema este activa.Iar infatisarea este schimbata.Acum v-am invatat in mare ca tot ce trebuie.E mult de vorbit si e imposibil sa explic totul in 4 ore :) Deci cred ca e destul.Sa fim seriosi.Nimeni nu se uita la un tutorial de 100 de pagini sau daca e video 4 ore.

Deci va spun la revedere!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu