Click!

Pune pret pe viata. Traficanti.ro

marți, 4 septembrie 2012

Scurtaturi esentiale in Adobe PhotoShop

Salut, numele meu este Balan Paul si astazi vreau sa va arat cateva scurtaturi in Photoshop fara de care cineva care vrea sa invete Photoshop si sa il folosesca foarte repede si bine.

1.Selectarea instrumentului de mutare (Move Tool)
Comanda pentru a selecta direct instrumentul Move  Tool este Space.Aceasta comanda este foarte utila cat vrem sa mutam ceva.Ca exemplu am desenat un patrat,apoi apasam Space si il putem repozitiona mult mai bine.
2.Duplicarea unei foi (Layer)
Comanda este CTRL-J iar acesta scurtatura ne poate ajuta atunci cand vrem sa adaugam un efect mai special imaginii pe care o editam.
3.Desenarea liniilor drepte
Acum comanda este shift.Fie ca doriti  sa trasati o linie pentru a cosntrui ceva sau ca element de referinta aceasta unealta este perfecta.
4.Schimbarea opacitatii
Comanda de data aceasta este alcatuita din cifre numerice.Adica de la 1 la 9.Aveti grija ca atunci cand vreti sa il folositi va trebui sa selectati layer-ul respectiv apoi sa apasati cifrele respective.
5.Schimbarea imaginii de fundal cu cea a culorii principale
Aceasta se poate face foarte simplu.Apasand tasta X nu va trebui sa folositi mouse-ul pentru a schimba culoarea.

Acestea sunt 5 din cele mai folosite astfel de scurtaturi in Adobe Photoshop.Recomand sa folsoiti aceste scurtaturi pentru a termina proiectul ca un profesionist si mult mai repede.

Multumesc si sper ca v-am fost de folos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu